ENDRE LAND

PRIVAT

SPRÅK

Biltogene innstilles i uke 13 på grunn av banearbeider

Biltogene innstilles i uke 13 på grunn av banearbeider

På grunn av omfattende banearbeider må biltogene i uke 13 innstilles.


På grunn av omfattende banearbeider må biltogene i uke 13 innstilles. Bane NOR skal gjøre en total rehabilitering i Lieråsen tunnel og det vil være helt stengt for all togtrafikk mellom Asker og Drammen. Det vil heller ikke være mulighet for kjøring med tog til Holmen og Brakerøya og derfor finnes det ingen alternativer for biltogene. Det blir et 9 dagers totalbrudd som starter lørdag 24.03.2018 og som varer til mandag 02.04.2018.

Det er tre virkedager i uke 13 som da blir innstilt. Togavgangene til Bergen, Trondheim, Mo i Rana, Bodø og Narvik blir innstilt mandag 26.03.2018. Togavgangene til Bergen, Trondheim, Bodø og Narvik blir innstilt tirsdag 27.03.2018 og onsdag 28.03.2018.

Axess Logistics vil sette inn trailerkapasitet til Bergen og Trondheim. Det vil også bli vurdert noe trailerkapasitet til Mosjøen og Mo i Rana. Det må påregnes forsinkelser på leveransene til jernbanedestinasjoner og spesielt på de nordligste destinasjonene.

Vi beklager å måtte oppleve disse banearbeidene i hektisk periode for oss, men vi håper å kunne håndtere situasjonen på best mulig måte.


Flere Nyheter