ENDRE LAND

PRIVAT

SPRÅK

Våre Tjenester

Sikker lagring

Axess logistics tilbyr importører og forhandlere en sikker og trygg lagring. Vår terminal i Drammen har vakthold døgnet rundt og alle dager i året. Området er inngjerdet og kameraovervåket. Vi har 2 parkeringshus samt store fine arealer som passer perfekt for lagring av bil. Vi tilbyr også lagervedlikehold tilpasset våre kunders krav.

Kontakt oss for beste lagerløsning av dine biler

Kontakt oss

PDI - Pre Delivery Inspections

Vi utfører tjenester for de fleste norske importører. Bilene sjekkes for skader ved ankomst, og det gjøres lokale tilpassninger på bilene. Vi rustbeskytter, monterer kledning, lys og mye annet. Vi sørger for at bilene leveres i henhold til våre kunders ønsker.

Kontakt oss

Track & Trace

Rask og enkel sporing

Via Axess Logistics sporingssystem/Track & Trace kan du som kunde når som helst kontrollere status på dine biler. All aktivitet scannes og gjøres sporbare via ditt eget område på vår hjemmeside. Alle biler har en ETA dato som er vårt estimat på seneste levering. Denne datoen beregnes ved bestilling og hensyntar både tjenester utført av Axess Logistics, samt transporttiden. Lagrer du bil hos oss kan du enkelt ta ut en lagerliste slik at du til en hver tid har kontroll på ditt lager. Alle data kan enkelt overføres til Excel.

Kontakt oss